+36-30 / 753 8599 (Hé-Pé, 08:00-16:30)
+36-30 / 753 8599 Hé-Pé, 08:00-16:30
Vásároljon még 25 000 Ft
értékben és a szállítás ingyenes!
0
Kosár
0 Ft ÁFA-val
Jelenleg az Ön kosara üres.
A kiválasztáshoz tanácsra van szüksége? Próbálja ki a tanácsadónkat.
Menü

Hosszabbító rúd mennyezeti ventilátorhoz igen vagy nem?

27.4.2023
Válaszolt:
Berend-Kádár Katalin
Berend-Kádár Katalin
Hogyan működik?
Válasz:

Hosszabbító rúd mennyezeti ventilátorhoz igen vagy nem?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hosszabbító rudat a mennyezeti ventilátorhoz?

Szeretné tisztázni minden részletet a mennyezeti ventilátor vásárlásánál, hogy ezt követően csak egyszerűen csatlakoztassa és máris élvezhesse az általa nyújtott komfortot nyáron és télen egyaránt? Tanácsot adunk Önnek, hogy mikor van szüksége hosszabbító rúdra, és elemben mikor egyáltalán nincs rá szüksége.

Minden mennyezeti ventilátorhoz tartozik egy rögzítő rúd

A webáruházunkban található minden ventilátor csomagolása tartalmaz egy rögzítő rudat. Azonban minden ventilátor típushoz más rögzítő rúd szükséges - jellemzően a hossza, az anyaga és a színe miatt (mindezen értékek a termék paramétereiben találhatók).

Nagy valószínűséggel már a mennyezeti ventilátor kiválasztásánál megtapasztalja, hogy a csomagban található rögzítő rúd elegendő lesz-e, vagy hosszabbító rudat kell hozzávásárolni.

A hosszabbító rudak magas mennyezetekhez alkalmazhatók, és könnyen rögzítheti őket akár Ön is

Magasabb mennyezettel, rövid rögzítő rúddal rendelkezik, és a mennyezeti ventilátort közvetlenül a ventilátoron lévő húzólánccal szeretné vezérelni? Javasoljuk egy hosszabbító rúd megvásárlását és telepítését, amely lehetővé teszi a ventilátor távirányító nélküli vezérlését.

A hosszabbító rudak kétféle hosszúságban kaphatók: 300 mm és 455 mm. Többféle színben készülnek, és teljes mértékben kompatibilisek az általunk forgalmazott mennyezeti ventilátorokkal. Könnyedén felszerelheti őket a csomagban található rögzítőrúd helyett.

Sosem szabad 2 rudat összekapcsolni. Legyen szó akár két hosszabbító rúdról, vagy akár egy hosszabbító rúd és egy rögzítő rúd kombinációjáról. Egyszerre csak egyet szabad telepíteni.

Egyes mennyezeti ventilátorok rúd nélkül is csatlakoztathatók

Egyes mennyezeti ventilátor típusok hosszabbító vagy rögzítő rúd használata nélkül is felszerelhetők a mennyezetre. Ez a telepítési mód alacsony belmagasságú helyiségekben alkalmazható. A Hugger és a Dual mount rögzítési rendszerek esetében a ventilátor kizárólag a sarokra csatlakoztatható (ültethető).

Egy praktikus távirányítóval nem kell foglalkoznia a rudakkal

Minden mennyezeti ventilátorunk távirányítóval is vezérelhető. Némelyik készüléknél közvetlenül a csomagban található, és bizonyos típusokhoz pedig külön kell megvásárolni. Ha távirányítóval rendelkezik, akkor szinte nem is kell foglalkoznia a hosszabbító rúddal, és kényelmesen, a karosszékből működtetheti a ventilátort.

Tudjon meg többet a távirányítókról a tanácsadó rovatunkban. Kapcsolatba léphet velünk a +36 30 753 8599-es telefonszámon vagy e-mailben az info@dalap.hu e-mail címen.

Berend-Kádár Katalin
Berend-Kádár Katalin
+36-30 / 753 8599 (Hé-Pé, 08:00-16:30)

További kérdések a kategóriából Hogyan működik?

Légtechnikai tippek és tanácsok. Időközönként e-maiben érkeznek.

Adja meg e-mail címét
Hozzájárulok ahhoz, hogy az e-mail címem megadásával, személyes adataim feldolgozásra kerüljenek .
Dulácska u. 2
2045 Törökbálint
Atlanta Center

Hé-Pé, 08:00-16:30

Átvételi pontok egész Magyarország területén
Térkép
Készpénzzel
Utánvéttel
Kártyával
Átutalással
Apple Pay
Google Pay
QR kód
... és kártyával is fizethet üzletünkben.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a következőkre vonatkozik Adatvédelmi irányelvek és Általános Szerződési Feltételek Google cég.
Fel