+36-30 / 753 8599 (Hé-Pé, 08:00-16:30)
+36-30 / 753 8599 Hé-Pé, 08:00-16:30
Vásároljon még 25 000 Ft
értékben és a szállítás ingyenes!
0
Kosár
0 Ft ÁFA-val
Jelenleg az Ön kosara üres.
A kiválasztáshoz tanácsra van szüksége? Próbálja ki a tanácsadónkat.
Menü

Felajánlott márkák

A Dalap.hu árukészletét nagyon gondosan választjuk ki. Ezért csak olyan gyártók termékeit vesszük fel a termékpalettára, amelyek minőségéről már hosszú távon meggyőződtünk. Ezek olyan gyártók, akikben megbízhatunk, és akiknél a termékek első osztályú minőségét mi és ügyfeleink is a gyakorlatban igazoltuk.
 
Ennek köszönhetően nálunk valóban minőségi árucikkeket talál.
 
Amennyiben részletesebben érdeklődik egy gyártó és annak termékei iránt, nincs annál egyszerűbb, mint személyesen kapcsolatba lépni velünk. Írjon nekünk e-mailt az info@dalap.hu címre, hívjon minket munkaidőben a +36 30 753 8599-es telefonszámon, vagy látogasson el a Törökbálinti üzletünkbe.

Ardes

A háztartási kisgépek gyártásában szerzett több mint 50 éves tapasztalat tükröződik az Ardes márkájú ventilátorok kiváló minőségében és időtálló formatervezésében. Ez az olasz vállalat az új modellek kifejlesztésekor nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, a praktikumra és az egyszerű használatra. A magas színvonal fenntartása érdekében a gyártás nagy része Olaszország területen zajlik. Tulajdonságaiknak köszönhetően, különösen az otthoni és a hőlégfúvós ventilátorok, valamint az Ardes párásítók és léghűtők a világ több mint 40 országában, számos háztartás, nélkülözhetetlen részévé váltak.

Dalap

A Dalap a ventilátorok és a légtechnika specialistája. A cég kínálatában mindent megtalál, amire szüksége van a lakások, családi házak, éttermek, műhelyek, raktárak, irodák és egyéb épületek szellőztetéséhez. Egyszerűen: ha valamit szeretne kiszellőztetni, a Dalap termékeire mindig számíthat. Legyen szó háztartási ventilátorokról, ipari ventilátorokról, csőventilátorokról, hővisszanyerésről, tartozékokról és egyéb alkotórészről, ha a Dalap termékei mellett dönt, akkor a minőséget és a megbízhatóságot válassza.

Master

Master Climate Solutions. Az eredetileg Ohioból származó amerikai vállalat több mint 50 éve a mobil fűtés, páramentesítés, hűtés és szellőztetés szinonimája. Ma a vállalat a dán Dantherm csoporthoz tartozik, és a világ minden országába szállít berendezéseket az építőipar, az ipari termelés és a belsőépítészet számára. Termékeit kompromisszumok nélküli minőség jellemzi; megfelelnek az összes európai szabványnak és az olyan intézetek tanúsítványainak, mint a TUV és a DVGW.

Stadler Form

Stadler Form avagy "minőségi levegő és stílusos otthon". Diffúzorok, párásítók, légtisztítók, de svájci minőségű és egyedi formatervezésű fűtőtestek és ventilátorok is. Egyszerűen kezelhető, letisztult formatervezésű és színű, stílusos termékek számos funkcióval. Praktikus darabok, amelyek egyben a belső terek dizájnos kiegészítői.

Westinghouse

Több mint 100 éves tapasztalat a szellőztetés területén a világ minden országában. Westinghouse. Egy amerikai cég, amely a minőséget és a megbízhatóságot az egyedi formatervezéssel és a kiváló funkcionalitással ötvözi. Fő területük a mennyezeti ventilátorok és az összes hozzájuk kapcsolódó kiegészítők gyártása. Az utóbbi időben a Westinghouse világítással felszerelt mennyezeti ventilátorai a legnépszerűbbek az ügyfelek körében.

Légtechnikai tippek és tanácsok. Időközönként e-maiben érkeznek.

Adja meg e-mail címét
Hozzájárulok ahhoz, hogy az e-mail címem megadásával, személyes adataim feldolgozásra kerüljenek .
Dulácska u. 2
2045 Törökbálint
Atlanta Center

Hé-Pé, 08:00-16:30

Átvételi pontok egész Magyarország területén
Térkép
Készpénzzel
Utánvéttel
Kártyával
Átutalással
Apple Pay
Google Pay
QR kód
... és kártyával is fizethet üzletünkben.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a következőkre vonatkozik Adatvédelmi irányelvek és Általános Szerződési Feltételek Google cég.
Fel