+36-30 / 753 8599 (Hé-Pé, 08:00-16:30)
+36-30 / 753 8599 Hé-Pé, 08:00-16:30
Vásároljon még 25 000 Ft
értékben és a szállítás ingyenes!
0
Kosár
0 Ft ÁFA-val
Jelenleg az Ön kosara üres.
A kiválasztáshoz tanácsra van szüksége? Próbálja ki a tanácsadónkat.
Menü

Használhatok bármilyen vezérlést a mennyezeti ventilátorokho

Válasz:

Használhatok bármilyen vezérlést a mennyezeti ventilátorokho

Kínálatunkban számos típusú mennyezeti ventilátor, valamint többféle távirányító variáns is megtalálható. Hogyan illenek egymáshoz? Minden vezérlő kompatibilis minden ventilátorral? A válasz igen, de fontos szempont, hogy mennyire és hol szeretné a mennyezeti ventilátort vezérelni.

Húzólánccal vezérelhető – alap, amely könnyen bővíthető

Egyes, többnyire olcsóbb típusú ventilátorok alapfelszereltségéhez mindössze egy húzólánc vezérlő tartozik. Ha nagyobb kényelemre vágyik, ezeket a mennyezeti ventilátorokat akár távirányítóval is vezérelheti. Kiegészítésképpen vásárolható meg (nem része az alapfelszerelésnek) és a vezérléshez már nem kell használni a láncvezérlőt.

A falra telepített vezérlők nem fognak „elszökni“

A falra szerelhető vezérlő segítségével szabályozhatja a ventilátor sebességét, és ezáltal gyakran a kívánt páratartalmat is a helyiségben. Az ilyen típusú vezérlő figyelemre méltó tulajdonsága, hogy mindig ugyanazon a helyen található, nem tudja eltenni, nem csúszik be nehezen fellelhető zugokba.

Infravörös távirányítók – akár 10 méteres akadálymentes távolságba

Az infravörös távirányítók (szintén fekete színben) segítségével rövidebb távolságból (legfeljebb 10 méterről) vezérelhetők a ventilátorok, továbbá a távirányító és a ventilátor között akadálymentes térnek kell lennie. Ha mindössze egy ventilátort kell vezérelni egy szobában, akkor teljesen megfelel a követelményeknek, és tökéletes szolgáltatást nyújt nagyon kedvező áron.

Rádióhullámos távvezérlők – nagyobb hatótávolság akár akadályokkal is

A rádióhullámos távvezérlők egyszerre több, akár a szomszéd szobában lévő mennyezeti ventilátor vezérlésére (bekapcsolására) is alkalmasak. A rádióvezérlés ezt lényegesen nagyobb távolságokra, sőt a még a hatótávolsági szögön túl is lehetővé teszi.

Távvezérlők Westinghouse ventilátorokhoz – fényerőszabályozás, sebesség és még több funkció

A Westinghouse világítással ellátott mennyezeti ventilátorok távvezérlője számos nagyszerű funkcióval rendelkezik. Ezzel a távvezérlővel a világítás ki-be kapcsolható, vagy akár a fény erőssége is szabályozható. Lehetőség van a sebesség 3 fokozatban történő szabályozására és az automatikus kikapcsolás időzítőjének beállítására is. Ezenkívül univerzálisan alkalmazható minden távvezérlésű mennyezeti ventilátorhoz.

Kapcsolatba léphet velünk a +36 30 753 8599-es telefonszámon vagy e-mailben az info@dalap.hu e-mail címen.

További kérdések a kategóriából Hogyan működik?

Légtechnikai tippek és tanácsok. Időközönként e-maiben érkeznek.

Adja meg e-mail címét
Hozzájárulok ahhoz, hogy az e-mail címem megadásával, személyes adataim feldolgozásra kerüljenek .
Dulácska u. 2
2045 Törökbálint
Atlanta Center

Hé-Pé, 08:00-16:30

Átvételi pontok egész Magyarország területén
Térkép
Készpénzzel
Utánvéttel
Kártyával
Átutalással
Apple Pay
Google Pay
QR kód
... és kártyával is fizethet üzletünkben.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a következőkre vonatkozik Adatvédelmi irányelvek és Általános Szerződési Feltételek Google cég.
Fel