Kedves vásárlóink, 2024. március 5-én 8:00 és 12:00 között az üzletünk technikai okok miatt zárva lesz. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.

×
+36 30 753 8599 (Hé-Pé, 08:00-17:00)
+36 30 753 8599 Hé-Pé, 08:00-17:00
Vásároljon még 25 000 Ft
értékben és a szállítás ingyenes!
0
Kosár
0 Ft ÁFA-val
Jelenleg az Ön kosara üres.
A kiválasztáshoz tanácsra van szüksége? Próbálja ki a tanácsadónkat.
Menü

Miképpen válasszuk ki a megfelelő álló ventilátort?

20.4.2022
6 perc olvasás
Katalin Berend Kádár
Katalin Berend Kádár
A ventilátorok és a légtechnika világa

Miképpen válasszuk ki a megfelelő álló ventilátort?

A piacon megtalálható az álló ventilátorok széles választéka és valóban van miből válogatni. A hétköznapi, viszonylag olcsó fehér „műanyagtól“ a minőségi dizájn kialakítású, illetve a propeller nélküli darabokig minden megtalálható a kínálatban. Nem csak az eredeti funkciójukat töltik be, de a a belső terek stílusos kiegészítőivé válhatnak.

Az asztali ventilátorokhoz hasonlóan a megfelelő álló ventilátor kiválasztásánál is több paramétert kell figyelembe venni.

Állvány ventilátor ezüst
  
Mekkora helyiséget akar lehűteni, a ventilátor mely funkcióira tart igényt és nem utolsó sorban a biztonság és a dizájn kérdése is fontos. A klasszikus változatoknál a ventilátor átmérője általában 40 cm-nél kezdődik és egyben ez a leggyakrabban használt méret is. Természetesen vannak nagyobb átmérőjű készülékek is, amelyek például ipari jellegű épületekben is alkalmazhatók.

Biztonsági szempontból a legfontosabb magának a ventilátornak és a védőrácsnak a stabilitása, amely megakadályozza a gyorsan forgó légcsavar esetleges megérintését pl. a gyerekek esetében stb.

Ha a funkcionalitást részesíti előnyben az ár másodlagos, akkor számos változat közül választhat. A modern technológiáknak köszönhetően a hagyományos ventilátorok már fel vannak szerelve oszcillációs funkcióval, különféle automata fúvási módokkal, ionizálóval, valamint párasítóval, amely a száraz levegő hidratálására (párásítására) szolgál. A távirányítóval ellátott modellek komfortos és egyszerű kezelést, problémamentes működést biztosítanak. Ön a kényelmes kanapéról irányíthatja a készüléket.

Állványos ventilátor párásítóval fekete
  
Igényesebb felhasználók számára a legmodernebb, propeller nélküli ventilátorok állnak rendelkezésre, amelyek nemcsak megjelenésükben, funkcionalitásukban, de biztonságosságban is kiemelkednek. A készülék felépítésének köszönhetően szinte teljesen kizárt, hogy baleset történjen.

propeller nélküli ventilátorokAz álló ventilátorok elsősorban a meleg nyári napokon, a helyiségek hűtésére szolgálnak, de vannak olyan modellek is, amelyek szabadalmaztatott technológiával rendelkeznek, télen fűtéssel egyaránt alkalmasak.

A dizájn szempontjából a készülékek széles választéka áll rendelkezésre: a klasszikus fehér álló ventilátoroktól, a modern króm, fém és egyéb árnyalatú készülékekig. Ön melyiket választja?
 

A cikkben felsorolt ​​termékek

Katalin Berend Kádár
Katalin Berend Kádár
+36 30 753 8599 (Hé-Pé, 08:00-17:00)

Légtechnikai tippek és tanácsok. Időközönként e-maiben érkeznek.

Adja meg e-mail címét
Hozzájárulok ahhoz, hogy az e-mail címem megadásával, személyes adataim feldolgozásra kerüljenek .
Dulácska u. 2
2045 Törökbálint
Atlanta Center

Hé-Pé, 08:00-17:00

Átvételi pontok egész Magyarország területén
Térkép
Készpénzzel
Utánvéttel
Kártyával
Átutalással
Apple Pay
Google Pay
QR kód
... és kártyával is fizethet üzletünkben.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a következőkre vonatkozik Adatvédelmi irányelvek és Általános Szerződési Feltételek Google cég.
Fel